MOCpages : Share your LEGO® creations
LEGO models my own creation MOCpages toys shop SUOMALAISET!
Welcome to the world's greatest LEGO fan community!
Explore cool creations, share your own, and have lots of fun together.  ~  It's all free!
Conversation »
Esittele itsesi
Join to comment
 Group admin 
Ajattelin tässä aloittaa keskustelun täälläkin päin jotta saisimme kunnollisen alun. Ja mikä olisikaan "perinteisempi" kuin esittelyketju ;)

Eli olen Tuomas "TheQ" Kukkamaa, InfamousQ:n myös tunnettu. Olen Palikkatakomon (http://palikkatakomo.laml.org) webmasteri ja toiminut "takapiruna" suomalaisessa LEGO yhteisössä. Muutamat näyttelyt on jo alla ja hyvin alkaa tuntumaan kiinnostunutta porukkaa kokoontuvan paikalla.

Olen enimmäkseen scifi-rakentaja, erityisesti mechat kiinnostavat, mutta olen myös kokeillut myös muitakin teemoja vaihtelun vuoksi. TECHNICkin on alkanut kiinnostamaan ja varsinkin Model Team-tyylinen realistinen ja "pienoismalli" tyylinen rakentaminen oikeilla toiminnoilla.

Entäs te?
Permalink
| May 8, 2009, 3:11 pm
 Group admin 
Joo eli olen 15 vuotias länsi-suomalainen rakentaja, nimeni on myös Tuomas=)
Minä olen Palikkatakomon jäsen, ja Flickrissäkin on account. Minun lempi teema on Sci-Fi.
En ole vielä ollut missään legotapahtumassa, mutta saa nähdä tulisiko joskus mentyä.
Permalink
| May 9, 2009, 2:23 am
 Group admin 
Joo mä rakennan suurimmaks osaks aseita ja musiikkimakuuni kuuluu: Metallica, slayer, iron maiden , pantera jne...
Permalink
| May 9, 2009, 2:23 am
Oon arttu, ikä 16 ja risat, asun turussa.
Rakennan enimmäkseen scifiä ja aseita.
Suosikkielokuvia on One Piece- elokuvat, matrixit ja maailmojen sota.
Rakennustaidot on pikkuhiljaa parantunu, joten tuun varmaan väsäämään aika paljon snottia lähiaikoina.
Permalink
| July 20, 2009, 8:33 am
Tervepä terve- enpä tiennyt että täällä on näin paljon porukkaa pienestä suomestamme- Olen 19-vuotias kaveri joka on pienestä asti tykännyt väsätä kaikenmoista legopalikoista- mutta vasta tänä vuonna liityin tänne mocpagesille -jotta kaikki halukkaat voivat katsella mitä on ylimääräisellä vapaa-ajalla tullut puuhasteltua. Legofriikkeyden lisäksi olen myös tosikova leffafriikki ja niinpä moccini ovat lähinnä leffoista- nyt lähinnä Star Warssia kun uusi Clone-Wars sarja toi sen taas esille- on ne vaan hyviä leffoja- nii accountin toinen käyttäjä on mun 15 vuotias pikkuveli- joka on myös kova rakentamaan ja yhdessä onkin tullut väsättyä aika isoja star wars juttuja- olkaapa hyvät ja ihastelkaa Kashyyykiä, Feluciaa tai Christophsista yms. mikäli kiinnostaa....

Permalink
| July 31, 2009, 2:02 pm
Eli nimeni on lauri ja olen 16 vuotta ja liityin tähän ryhmäään 3min sitten. Taitaa olla scifi toi mun lempi aihe kun legoja pykätään. Ja voisko porukka käydä vierailemassa(jos viitsii) mun sivulla ja kommaamassa tekemiäni palikka rykelmiä,
Permalink
| August 23, 2009, 2:15 pm
Joop... Mä oon Jouni, liityin tähän groupiin pari päivää sitten. Oon 13 vuotta vanha tyyppi tuolt Nurmijärveltä. kattokaa ja kommentoikaa plz mun rakennuksii. =) Mä rakennan aika useesti aseita ja sen semmosta. Täs on mun youtube channel: http://www.youtube.com/user/jounitsio
Permalink
| August 24, 2009, 6:29 am
Tulien mieleen, että kuinka monen kaverit tietävät tästä harrastuksestasi? Omat kaverit eivät tiedä mitään eikä heidän tarvitsekaan. Rupeaisivat varmaan oudoksumaan mua ajattelemattakaan muita ihmisiä.
Permalink
| August 24, 2009, 9:37 am
 Group admin 
Jos sopii, niin aloitakaa uusi keskusteluketju ohjeiden ja neuvojen kyselemiseen, koetetaan pitää tämä vain esittelyviesteille.
Permalink
| September 11, 2009, 4:20 pm
moro olen ollu tääl ennenki nimi o ossi sailomäki en vaa viittiny kuuneella kavereitten juttui joten tein uuden!
Permalink
| June 29, 2010, 6:35 am
Tervehdys!

Kuten varmaan voitte huomata, ei tuo nimeni nyt mikään oikea nimi ole, paitsi sukunimi, joka on nykyisen sukunimeni vanhempi versio.

Eniveis, minä olen 17 v miespuolinen henkilö joka meinaa pitää nimensä salaisena, koska varmasti kaverit ihmetteleisivät jos tällaisia aisoita hommailen paljoltikin.

Olen nyt aluksi käyttänyt vain LDD:tä, sillä en osaa käyttää kehittyneempiä ohjelmia, eikä minulla ole toisen harrastukseni, tai reputaationi tähden munaa ostaa legoja...
Toinen harrastus on myös kallis, Airsoft ja geardoilu.

Tosiaan, käykääs katselemassa minun teoksiani, jotka kaikki ovat vielä tähän mennessä tehty LDD:llä. Lisää tulee, ja paljon, kunhan vain jaksaisi laittaa infoa niistä tänne.
Permalink
| August 6, 2010, 8:06 am
moro mun nimi on verneri enberg ja rakennan enimmäkseen bioniclejä ja oon 10.vuotta vanha
Permalink
| March 12, 2011, 11:40 am
No hei sitten vaan! Oon 14 v poika joensuusta ja rakennan ainoastaan Lego aseita. En laske (Eikä sitten muutkaan laske) Legoja harrastukseksi mutta tää viulun soitto... No enemmän kuin harrastus! Mainittakoon vaan että pääsin tässä viikko sitten Joensuun kaupunginorkesterin solistiksi... 7 muun ohella olin nuorin noin 4 vuoden ikäerolla seuraavaan... No,, leijunta sikseen! Käykää kattomassa mun tekeleitä ja kommentoikaa!! Kiits...
Permalink
| June 4, 2011, 8:53 am
Joo eli oon 12 vuotias lego rakentaja ja animaattori.Kayttaja on minun ja serkkuni yhteinen eli olen taman kayttajan "A".
Palikkatakomosta jotkut saattavat minut tietaa "lego logo" nimisen kayttajan takaa.

PS.en tiennyt etta swash buckler on suomalainen
olen ihaillut teoksiasi lukemattomia kertoja.
Permalink
| September 23, 2011, 2:21 pm
moi oon Julius ja olen aina tykkään rakentaa legoista pljon kaikenlaista randomia enimmäkseen scifi tyylisiä! Legojen lisäksi harrastan fudista ja pelaan PS3:a mocpagesissa rakennan enimmäkseen star wars legoja
Permalink
| October 3, 2011, 3:42 pm
mä oon 12 ja rakennan yleensä hot roddeja ja rat roddeja. musana kuuntelen teknoa.
Permalink
| November 14, 2011, 11:31 am
Terveppä terve kaikille suomalaisille siella tietokoneittenne ääressä. Olen tällanen perus 12-vuotias (täytän elokuussa 13) poika joka on rakennellu Legoilla koko ikänsä.
Täältä löydätte kaikenlaisia pääasiassa Bionicle/Hero Factory pohjaisia lego kyhäelmiä.
Permalink
| June 23, 2014, 7:57 am
Other topics
« Esittele itsesiLEGO models my own creation MOCpages toys shop SUOMALAISET!


You Your home page | LEGO creations | Favorite builders
Activity Activity | Comments | Creations
Explore Explore | Recent | Groups
MOCpages is an unofficial, fan-created website. LEGO® and the brick configuration are property of The LEGO Group, which does not sponsor, own, or endorse this site.
©2002-2019 Sean Kenney Design Inc | Privacy policy | Terms of use